Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Eksakt – De Laatste Schets (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Eksakt – De Laatste Schets (Mixtape)

11 juni 2013 om 21:58 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Eksakt – De Laatste Schets (Mixtape)

Nu mag officieel wel aangekondigd worden dat de formatie Eksakt uit elkaar gaat, de mannen hebben besloten allebei een eigen route te kiezen, omdat ze vinden dat ze solo meer een eigen ding kunnen doen, beide MC’s zijn hongerig naar het maken van een soloalbum.

Pro6verbaal: “We zijn gegroeid in onze muzikaliteit en professionaliteit, dit zijn de laatste schetsen die we samen hebben gemaakt, we hebben elkaar hiphop geleerd, en nu slaan we allebei een eigen weg in”

MB: “We waren allebei op zoek naar iets nieuws na de 3 cd’s die we samen hebben uitgebracht. Deze 7 tracks lagen nog op de plank voordat we definitief uit elkaar zijn gegaan”

Dit laatste wapenfeit van Eksakt genaamd “De Laatste Schets” bevat featurings met o.a. Kaascouse, Bizzy Blaze en Dusty (Bloedbroeders) over producties van Space-M, Circusbeats en Soundstatebeats.

Download: Eksakt – De Laatste Schets (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda