Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Bruggen‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Bruggen‏

14 juni 2013 om 22:18 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx – Bruggen‏

Naar aanleiding van de workshops ‘Hiphop & respect’ die Rapper ConvexXx uit Deventer geeft aan kinderen op basisscholen heeft hij de single ‘Bruggen’ gemaakt. De titel spreekt al voor zich, bruggen bouwen tussen verschillen en culturen. Rood of blond haar, Negroide, blank of Aziatisch, Dik of dun, jong of oud. ConvexXx staat ervoor om de kloven tussen mensen zo klein mogelijk te houden. De mix en master van de track is verzorgd door ConvexXx zelf.

Download: ConvexXx – Bruggen‏

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda