Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Gikkels ft. Brainpower – Zweepslagen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Gikkels ft. Brainpower – Zweepslagen

Gikkels is binnenkort te zien zijn in een toneelstuk op het Holland Festival. Het toneelstuk genaamd “Exhibit B” behandeld het slavernijverleden en de huidige problematiek rond discriminatie. Naar aanleiding hiervan schreef hij de track “Zweepslagen”. Op de track wordt hij bijgestaan door Brainpower. De track zal te vinden zijn op Gikkels zijn aankomende album “God gaf de duivel vleugels”. De track is geproduceerd door KillingSkills. Check de videoclip hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda