Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 J Spine – Khal Nayak | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

J Spine – Khal Nayak

Eastgarden Music artiest J Spine dropte begin dit jaar zijn mixtape KHAL NAYAK met o.a een samenwerking met Keith Murray van de legendarische groep “Def Squad” (USA). Vorige maand kon je genieten van de eerste video “You Already Know” . Hier is de tweede video en deze draagt de naam van de mixtape “Khal Nayak”, tevens de intro track van de mixtape en is geschoten door Berry Oost, ook artiest en vaste camera man bij Eastgarden Music.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda