Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Meltman & Gompeace – Beattape‏ Vol. 1 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Meltman & Gompeace – Beattape‏ Vol. 1

24 juni 2013 om 14:11 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Meltman & Gompeace – Beattape‏ Vol. 1

Vorige maand dropte Gompeace zijn eerste beattape online. Vandaag droppen Zolarsem beatcreators Meltman (bekend van Menna, Brett Spitt, Rosa Ana en Jonna Fraser) en Gompeace hun eerste gezamenlijke beattape “Volume 1″. De tape bevat 11 voornamelijk boombap beats die gratis te downloaden en te beluisteren zijn.

Download: Meltman & Gompeace – Beattape‏ Vol. 1 

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda