Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Vanavond in To The Beat Show – Lin Da Scandalous (Live) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Vanavond in To The Beat Show – Lin Da Scandalous (Live)

27 juni 2013 om 3:05 To The Beat Show Nieuws Geen reacties
Vanavond in To The Beat Show – Lin Da Scandalous (Live)

Lin Da Scandalous die bij ons een vaste waarde is van To The beat Show gaat het vanavond eens zelf doen en kruipt achter de micro van de mc in de studio van Villa Bota. Lin Da Scandalous heeft al een hele cariëre achter de rug in de underground hip hop scene en ze zal voor jullie vanavond een vette show brengen al freestylend.

Tune In vanaf 22u op www.villabota.be Real Hip Hop! To The Beat Y’all!!!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda