Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Persoonlijk (PSL) x TReBeats – I Got Both In Me | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Persoonlijk (PSL) x TReBeats – I Got Both In Me

Na “Y’all Fake” en “Mister Personal” is “I Got Both In Me” de derde videoclip afkomstig van “The Xperiment EP” volledig geproduceerd door de Zwitserse producer TreBeats. Persoonlijk (PSL) was in de week van 3 mei voor zijn release in Zwitserland en de nieuwe videoclip is een compilatie van de roadtrip, meet & greet en uiteraard een showcase. Ook deze video is geschoten door Berry Oost. Vrijdag 26-7-2013 zal er een “After” Release party plaats vinden in Total Music (Schiedam) met diverse optredens van o.a. PSL, Lord Lhus (USA), Unorthadox, Bren Emsee & Berry, Cerebros, Starrlight, Jr de Regelneger en Lost N Found (Zwitserland). The Xperiment EP is digitaal verkrijgbaar via iTunes en fysieke exemplaren kan je bestellen via www.psl-persoonlijk.nl. Follow @Psl_Eastgarden op twitter.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda