Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Phatmark Cypher Time invites: Equal, Illusive, Hush & Rah (Ep. 03) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Phatmark Cypher Time invites: Equal, Illusive, Hush & Rah (Ep. 03)

21 juli 2013 om 13:00 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Phatmark cypher time nodigt opkomende en erkende MC’s van eigen bodem uit om hun skills te demonstreren op een cypher. Dit wordt gebonden aan een kort interview. Hierbij trachten wij een visueel platform te creëren die de Vlaamse Hiphop scene extra in de verf zet en deze artiesten de verdiende erkenning geeft.

It’s cypher time! MC’s in volgorde van verschijning: MC Equal, Illusive, Hush & Rah

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda