Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Aanmeldperiode Grote Prijs Van Nederland Verlengd | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Aanmeldperiode Grote Prijs Van Nederland Verlengd

22 juli 2013 om 22:38 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties
Aanmeldperiode Grote Prijs Van Nederland Verlengd

Al weken stromen er aanmeldingen binnen van acts die kans willen maken op het winnen van de Grote Prijs van Nederland. Op verzoek van velen heeft de organisatie van de Grote Prijs dit jaar opnieuw besloten om de aanmeld- en stemperiode te verlengen, en wel tot en met 31 juli. Op die dag sluiten de deuren om 00:00 écht. Dus wil je nog inschrijven, kun je dat tot en met 31 juli hier doen.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda