Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Korps der Plagen – Andere Weg | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Korps der Plagen – Andere Weg

22 juli 2013 om 15:05 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Korps der Plagen – Andere Weg

De formatie Korps der Plagen komt na de omstreden videoclip van “Nederland” met een nieuwe track. Met hun eigenaardige fascinatie voor enigszins ongepaste onderwerpen vormen de vier leden gezamenlijk een iets wat duister en wellicht sinister karakter. Deze mannen timmeren momenteel hard aan de weg om naam te maken in de hiphopscene en brengen vooral rauwe, donkere en soms zelfs schokkende rapteksten. Het merendeel van deze teksten vind zijn basis in snoeiharde of juist sentimentele hiphop beats.

Met de track “Andere Weg” laten de mannen zich van een andere kant horen. Door foute keuzes welke zijn gemaakt door naasten in het leven geven ze weer hoe hier mee om te zijn gegaan, en wat daardoor hun keuze is geweest welk pad zij bewandelen en in het leven te staan. De productie staat op naam van Alpha Producties.

iTunes: Korps der Plagen – Andere Weg

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda