Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Brakko TrixXx ft. Rex & Phantom M16 – Belly van de B | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Brakko TrixXx ft. Rex & Phantom M16 – Belly van de B

Met het project ‘ZUIDOOST xXx’ biedt Brakko TrixXx een podium aan opkomend hiphoptalent uit Amsterdam. De tape verschijnt binnenkort via HV139, een productiehuis uit Amsterdam Zuidoost gevestigd in de Heesterveld Creative Community. In het kader van de tape wordt er in de komende maanden een tour georganiseerd langs diverse Amsterdamse podia met showcases van de opkomende artiesten.

Ter promotie van de tape verschijnt vandaag de 3D videoclip ‘Belly van de B’ van Brakko TrixXx in samenwerking met rapper Rex en dancehall-reggae artiest Phantom. De track is geproduceerd door Brakko TrixXx en uitgewerkt met productieteam Killing Skills, dat ook de mixage en mastering heeft verzorgd. De videoclip is geschoten door Blue Box Visions.

Download: Brakko TrixXx ft. Rex & Phantom M16 – Belly van de B

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda