Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Gompeace – Infinite Force Beattape 2 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Gompeace – Infinite Force Beattape 2

29 juli 2013 om 15:03 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Gompeace – Infinite Force Beattape 2

In mei bracht Zolarsem producer Gompeace zijn eerste solo beattape uit, waarop de tape met zijn leermeester Meltman volgde. Vandaag dropt hij zijn tweede solo beattape “Infinite Force”. De tape bevat 9 beats die gratis te beluisteren en te downloaden zijn. Tot het eind van het jaar zal er elke maand een beattape verschijnen vanuit de Zolarsem Dojo. Stay tuned!

Download: Gompeace – Infinite Force Beattape 2

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda