Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Appa & Sjaak Maken Album Geïnspireerd Op Nieuwe Speelfilm “WOLF” | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Appa & Sjaak Maken Album Geïnspireerd Op Nieuwe Speelfilm “WOLF”

2 augustus 2013 om 13:54 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties
Appa & Sjaak Maken Album Geïnspireerd Op Nieuwe Speelfilm “WOLF”

Vanaf 19 september is de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm WOLF te zien in de bioscoop. Geïnspireerd door deze bikkelharde misdaadthriller verschijnt via Top Notch een minstens zo rauw album van het beproefde Amsterdamse duo Appa & Sjaak. Met dit bijzondere project bij WOLF zetten Habbekrats en Top Notch een nieuwe stap in hun samenwerking, die al jaren prachtige videoclips oplevert en een nieuw hoofdstuk zag met de film Rabat. Creative film company Habbekrats was eerder verantwoordelijk voor de spraakmakende video’s bij Ik Heb Schijt en Wat Is Er?! van Appa & Sjaak. Voor WOLF betrokken de twee begin dit jaar een week lang een pand in de Utrechtse wijk Kanaleneiland, die tevens veelvuldig werd gebruikt als locatie voor de film.

Het gehele proces rond de totstandkoming van het album is gedocumenteerd door videographer Noël Schoolderman. Deze documentaire verschijnt in aanloop naar de premiere van WOLF via Top Notch. Het album verschijnt hier eveneens. De releasedatum en de tracklist worden binnenkort bekend gemaakt. Appa: “Voordat we onszelf opsloten, hebben we de eerste montage van WOLF gezien. In het huis hebben we het script gelezen en zijn we gaan spreken met betrokkenen. Zo zijn teksten ontstaan die deels eigen verhalen vertellen en deels voortkomen uit de film. We hebben in zes dagen twaalf tracks opgenomen.”

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda