Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Appa ft. Winne – Mooie Val | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Appa ft. Winne – Mooie Val

2 augustus 2013 om 13:44 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

‘Mooie Val’ is de eerste single afkomstig van het album WOLF, geïnspireerd op WOLF, de nieuwe film van Habbekrats.
De single is nu te downloaden op iTunes en tevens te streamen via Spotify.

Wolf is een grimmige misdaadthriller met het jonge talent Marwan Kenzari in de hoofdrol. De film biedt een inkijk in de hedendaagse wereld van een nieuwe generatie harde criminelen die in de grote steden van Europa overal van zich doet spreken.

WOLF draait vanaf 19 september in de bioscoop. Bekijk de trailer van de film op: http://wolfdefilm.nl

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda