Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Nachtkruper & Lord Lhus – Volle Moane / Full Moon | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Nachtkruper & Lord Lhus – Volle Moane / Full Moon

4 augustus 2013 om 20:06 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Nachtkruper dropt vandaag een nieuwe videoclip online van de track “Volle Moane”. De track is afkomstig van de gelijknamige EP “Volle Moane” die hij al in mei gereleased had. Op de track wordt hij bijgestaan door Lord Lhus. De beat kwam tot stand door Laupie Uno en de scratchez komen uit handen van DJ FLD. De videoclip is geschoten door Garreth D. Check de videoclip van “Volle Moane” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na