Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Black Pope ft. PSL Persoonlijk – Blood Dot/Better Days | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Black Pope ft. PSL Persoonlijk – Blood Dot/Better Days

12 augustus 2013 om 1:39 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Dat het inmiddels internationale hiphop collectief Eastgarden Music wekelijks artiesten uit het buitenland over de vloer heeft kan jullie niet ontgaan zijn. Zo was Black Pope te gast uit UK (Runcorn) en werd er uiteraard een clip geschoten door Berry Oost die in de kwart-finale staat van de Grote Prijs Van Nederland. De tracks Blood Dot en Better days zijn beide afkomstig van het album “Black Pope- Sinister Minister” en is volledig geproduceerd door de Franse producer GANJAK. Op beide tracks krijgt Black Pope ondersteuning van Persoonlijk (PSL) oprichter van het Collectief. De ep van Black Pope zal eind dit jaar verschijnen.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda