Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 DiceCream – Open Kaart (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

DiceCream – Open Kaart (Mixtape)

28 augustus 2013 om 0:08 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
DiceCream – Open Kaart (Mixtape)

Na drie jaar stilte verschijnt vandaag dan eindelijk Dicecream’s nieuwe wapenfeit: ‘Open Kaart (De Tape)’. De negentien tracks tellende plaat bevat gastbijdragen van onder andere Rbdjan, Migiboss, MocroManiac, Josbros & Wudstik. ‘Open Kaart’ is grotendeels geproduceerd door City Lights. Overige producties zijn verzorgd door Soulsearchin’ en JeeJaa. Dicecream is te volgen op Instagram en Twitter: @Dicecream

Download: DiceCream – Open Kaart (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda