Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx & Siroc – Wakker Worden | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx & Siroc – Wakker Worden

30 augustus 2013 om 22:34 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

ConvexXx en Siroc brengen vandaag hun nieuwe videoclip uit voor de track ‘Wakker worden’. De videoclip en de track zijn symbolisch voor de brug van donker naar licht en hun innerlijke strijd die ze daarvoor hebben moeten voeren. De video is de single van hun gezamenlijke E.P ‘Breakadawn’ die op aanstaande 7 september 2013 gratis te downloaden zal zijn via www.siroc.nl. Het thema van de video is ook de inspiratie geweest voor de gehele E.P die in het teken staat van de overgang van duisternis naar betere tijden. De beat is geproduceerd door KZR beats en de videoclip is geschoten door NVVD.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda