Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Beatbakkers Beattape 3 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Beatbakkers Beattape 3

1 september 2013 om 0:02 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Beatbakkers Beattape 3

Beatbakkers Beattape 3 is gearriveerd! Na de succesvolle releases van deel 1 en 2 is het ook dit jaar weer tijd om de hardste producers uit de underground scene van zowel Nederland als het buitenland aan de wereld te laten horen door middel van een Beatbakkers Beattape. Geniet van 1 uur en 5 minuten luisterplezier van opkomende en onbekende beatbakkers wereldwijd! Het project is een initiatief van Sneak-E & Juice3M om onbekende producers de exposure te geven die ze verdienen.

Download: Beatbakkers Beattape 3

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda