Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 JR de Regelneger – Titelloos | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

JR de Regelneger – Titelloos

1 september 2013 om 22:26 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Vandaag brengt VanIeder1 het project Keizum Wollem uit.
Het muzikale collectief bestaande uit producer en voorman Poetiz Bewijz(PB), MC en creative denker JR de Regelneger en grafisch designer Roel Bendt
timmert al enige jaren aan de weg en vandaag ziet hun eerste gezamelijke project het licht.

Keizum Wollem = Mellow Muziek achterste voren.
De inhoud is relaxte en makkelijk luisterbare muziek. Het is een product waarmee VanIeder1 aankondigt nog steeds actief te zijn na een lange stilte. Stilte is over the storm is coming!!

De clip van “Titelloos” is gecreeerd door p.APE met een knipgoog en salute naar de The Pharcyde video “Drop” .
Alle producties en mixes zijn geleverd door PB, de master gedaan door Profeira Music. En de prachtige artwork is een team up van Kunstenares extrordinair Mrs. Naomi Nox met de nabewerkingen van Roel Bend.
De tracks uiteraard uitgevoerd door JR de regelneger. Keizum Wollem bevat featurings van o.a. DAS de Rijmmaniak(Onderhonden) , ADV (More Than Music) en De Kraker (Empty Handed Warriors).

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda