Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 JR de Regelneger & PB – Keiyum Wollem (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

JR de Regelneger & PB – Keiyum Wollem (Mixtape)

2 september 2013 om 23:59 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
JR de Regelneger & PB – Keiyum Wollem (Mixtape)

Vandaag brengt VanIeder1 het project Keizum Wollem uit. Het muzikale collectief bestaande uit producer en voorman Poetiz Bewijz(PB), MC en creative denker JR de Regelneger en grafisch designer Roel Bendt timmert al enige jaren aan de weg en vandaag ziet hun eerste gezamelijke project het licht. Keizum Wollem = Mellow Muziek achterste voren. De inhoud is relaxte en makkelijk luisterbare muziek. Het is een product waarmee VanIeder1 aankondigt nog steeds actief te zijn na een lange stilte.

Download: JR de Regelneger & PB – Keiyum Wollem (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda