Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Jimmy G – Drama & Bullshit EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Jimmy G – Drama & Bullshit EP

10 september 2013 om 23:55 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Jimmy G – Drama & Bullshit EP

Na de eerder verschenen track ‘Badguy’ van Jimmy G met Nino is vandaag de gehele EP ‘Drama & Bullshit’ uit. Naast Nino is ook de Antwerpse Pepe op de EP te horen. De productie is gedaan door Guttermouff Music.

Download: Jimmy G – Drama & Bullshit EP

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda