Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hmmarv ft. Menna – Niet Bijten‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hmmarv ft. Menna – Niet Bijten‏

11 september 2013 om 23:27 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Hmmarv ft. Menna – Niet Bijten‏

Hmmarv, bekend van de hiphop band Skere Heren, brengt een nieuwe track uit genaamd “Niet Bijten”. Op de track wordt hij vergezeld door Menna, bekend van de Zaandamse formatie ZOLARSEM. De mannen uit Zaandam hebben de track geschreven met de bedoeling om overige hiphop artiesten de boodschap mee te geven om ten alle tijden je eigen flavor (sound) moeten brengen en niet moet bijten naar anderen. Simpel maar doeltreffend. De track is geproduceerd door Hmmarv. Zaandiggie Bang Bang!

Download: Hmmarv ft. Menna – Niet Bijten‏

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda