Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx & Siroc – Breakadawn‏ EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx & Siroc – Breakadawn‏ EP

13 september 2013 om 23:34 EP Nederland, Nederland Geen reacties
ConvexXx & Siroc – Breakadawn‏ EP

Na hard werken verschijnt vandaag de EP “Breakadawn” die is ontstaan uit een samenwerking tussen 2 MC’s uit Oost-Nederland: ConvexXx uit Deventer en Siroc uit Rijssen.

Sinds 2011 is ConvexXx regelmatig te vinden op diverse muziek- en hiphopwebsites met gratis tracks, tape’s en video’s om de luisteraar bewust te maken van zijn blik op het leven. Dezelfde visie wordt gedeeld met Siroc, bekend van de “Clapperboard EP” met zanger/producer Paul Maaswinkel (Paul Maze) die online te downloaden is. De herkenbare struikelblokken en levenslessen in deze EP brengen je echter “niet terug bij af, maar bij de essentie”. Met tracktitels als “Wakker worden” en “Licht aan de horizon” staat Breakadawn voor de brug van donker naar licht, van slecht naar goed en van onwetendheid naar bewustwording. “Dit is de Breakadawn in het werkelijke leven.”

Vorige week verscheen de videoclip van de eerste single ‘Wakker Worden‘. Vanaf vandaag is de E.P overal gratis te downloaden dus laat je meevaren in de visie, strijd en bewustwording van ConvexXx & Siroc met de Breakadawn EP!

Download: ConvexXx & Siroc – Breakadawn‏ EP

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda