Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 I Noah – Jonge Leeuw | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

I Noah – Jonge Leeuw

13 september 2013 om 23:26 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Binnenkort verschijnt via productiehuis HV139 de nieuwe compilatietape ʻZUIDOOST xXxʼ. Ter promotie van de tape verschijnt vandaag de nieuwe videoclip ʻJonge Leeuwʼ van rapper I Noah.

Ter promotie van de aankomende compilatietape ‘ZUIDOOST xXx’ verschijnt vandaag de videoclip ‘Jonge Leeuw’ van rapper I Noah. Dit is na ‘Belly van de B’ van Brakko TrixXx met Rex en Phantom M16 de tweede videoclip van de tape. De track is geproduceerd door Jarreau Vandal, gemixt door Moksie Meppie voor HV139 en gemasterd door Killing Skills. De beelden van de videoclip zijn geschoten door Mike Mo en de edit is verzorgd door Vice Vic.

Met het project ‘ZUIDOOST xXx’ biedt rapper Brakko TrixXx, bekend van het rapduo M.O. & Brakko, een podium aan opkomend hiphoptalent uit Amsterdam. De tape verschijnt binnenkort via HV139, een productiehuis uit Amsterdam Zuidoost dat is gevestigd binnen de Heesterveld Creative Community. In het kader van de tape wordt er in de komende maanden een tour georganiseerd langs diverse Amsterdamse podia met showcases van de opkomende artiesten.

Delen

Laat Een Reactie Na