Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dyna Dee – Straffe Toebak – Studiosessie | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dyna Dee – Straffe Toebak – Studiosessie

17 september 2013 om 20:46 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

“Dyna Dee, bekend van o.a. Basta Bla, dropt in oktober zijn eerste soloplaat ‘Straffe Toebak’. De download zal gratis zijn en 10 tracks bevatten. Er volgt binnenkort ook nog een officiële clip, maar hier alvast beelden uit de studio tijdens de opname van het nummer ‘Vinnie’.”

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda