Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Instato – Ik Versus Ik | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Instato – Ik Versus Ik

17 september 2013 om 20:54 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Instato – Ik Versus Ik

“Ik Versus Ik” is een promotrack van de formatie Korps der Plagen rapper Instato. Op deze solotrack van de KDP rapper Instato wordt een sombere sfeer gecreëerd. Op de track laat Instato zich overigens van zijn meest poëtische kant zien. Het nummer is geproduceerd door Standby Productions.

Download: Instato – Ik Versus Ik

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda