Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 To The Beat Show – 19-09-2013 – Tonight, we play what you wanne hear | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

To The Beat Show – 19-09-2013 – Tonight, we play what you wanne hear

19 september 2013 om 19:42 To The Beat Show Nieuws, Vlaanderen Geen reacties
To The Beat Show – 19-09-2013 – Tonight, we play what you wanne hear

Na een rustperiode van een paar weken is het team van To The Beat Show weer klaar voor een nieuw seizoen vol met dope en nieuwe tracks, nationaal en internationale artiesten die te gast zullen zijn plus heel wat nieuwe rubrieken!
We draaien vanavond de tracks die jullie gekozen hebben vanmiddag on line en zal gemixt worden door Dj Fld.
Check it out, vanaf vanavond elke donderdag op www.villabota.be van 22u tot 24u

Real Hip-Hop!

One

Delen

Laat Een Reactie Na