Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Poetiz Bewijsz – Stil Zwijgen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Poetiz Bewijsz – Stil Zwijgen

22 september 2013 om 23:49 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Het releasen van Keizum Wollem verliep soepel en er is een grote belangstelling voor het werk wat JR de Regelneger en Poetiz Bewijz hebben geleverd. De relaxte vibe van de EP komt bij vele terecht als een vertrouwde sound. Dit is ook absoluut niet het laaste wat je zult horen van KeizumWollem. We hebben nog wat leuke dingen voor jullie liggen zoals de clip van “Stilzwijgen” de track van PB waarin hij een boekje open doet over de trials & tribulations des levens en rondom muziek.
De clip is uiteraard geschoten door p.APE, de regen zet de toon voor de in Rotterdam geschoten clip en de lyrics van PB nemen je mee in zijn gedachtes.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda