Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Thun & Ill Material – Kabeljauwtje | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Thun & Ill Material – Kabeljauwtje

23 september 2013 om 23:18 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De ZOO laat weer van zich horen! Thun (Malkovich/T-N-T (Thun & Tyrone), Ill Material (Guttermouff Music/NUL7NEGEN) en Halux Visions hebben hun klauwen ineengeslagen om deze horrorachtige vissers-anthem te visualiseren.

“Kabeljauwtje” is geproduceerd, gemixed en gemasterd door Guttermouff Music.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda