Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Obskuur – Organic Mechanica (Instrumental Album)‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Obskuur – Organic Mechanica (Instrumental Album)‏

25 september 2013 om 18:08 Album Nederland, Nederland Geen reacties
Obskuur – Organic Mechanica (Instrumental Album)‏

Onze huisproducer Obskuur heeft vandaag zijn instrumentale album “Organic Mechanica” uitgebracht. Met inspiratie uit de triphop scene. Menigeen zullen Obskuur kennen van zijn producties van “De Zaanse Schande EP” voor Den Dubieus en heeft ook de gehele productie gedaan voor het aankomende album “Helse Harlekijn” van Den Dubieus.

Het album telt 18 tracks en is hieronder te downloaden!

Download: Obskuur – Organic Mechanica (Instrumental Album)‏

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda