Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Lord Lhus x PSL x Lord da Elegant x NachtKruper – EHW x Flemish KingZ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Lord Lhus x PSL x Lord da Elegant x NachtKruper – EHW x Flemish KingZ

Lord Lhus x PSL x Lord da Elegant x NachtKruper – EHW x Flemish KingZ

12 Oktober begint voor PSL Persoonlijk de officiële Europa Tour en ter promotie hiervan dropt Eastgarden Music in samenwerking met Lord Lhus uit USA de eerste track van het nieuwe album “Ïntërnätïönal RhÿmZ KönnëcT”. Op de track worden Lord Lhus & PSL bijgestaan door Lord da Elegant uit Slowakije en Nachtkruper bekend van het Belgische collectief Flemish Kingz. Het album zal in december verschijnen en bevat bijdrages uit Canada, USA, Zwitserland, Slowakije, UK en vele anderen landen. De tour brengt PSL o.a naar Denemarken, Zwitserland, Duitsland, Slowakije, en UK.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda