Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 De Kronoloog & Mack – Powermoves‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

De Kronoloog & Mack – Powermoves‏

6 oktober 2013 om 19:06 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Powermoves is een nieuwe videoclip van de twee mannen achter het recordlabel FastFire Music. De video is voornamelijk geschoten in Hoofddorp en Amsterdam-West en is geproduceerd door Serpentara films. DJ Ju$tDope (DJ van de formatie 3 P.M.) heeft de track voorzien van scratches.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda