Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hmmarv – Helga Pataki ft. dA Peppin | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hmmarv – Helga Pataki ft. dA Peppin

7 oktober 2013 om 19:09 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Hmmarv van de formatie Skere Heren brengt vandaag zijn nieuwe solo videoclip “Helga Pataki” uit. Onlangs heeft hij ook de track gereleased, maar vandaag ook de bijhorende videoclip. Op deze track wordt hij bijgestaan door dA Peppin. De beat is geproduceerd door Hmmarv en de videoclip is ook geregisseerd, geschoten en gemonteerd door Hmmarv. Binnenkort zal ook zijn Partij van de Panda’s EP uitkomen, stay tuned!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda