Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx ft. PSL Persoonlijk – Ziel Niet Verkopen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx ft. PSL Persoonlijk – Ziel Niet Verkopen

15 oktober 2013 om 21:42 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx ft. PSL Persoonlijk – Ziel Niet Verkopen

Eastgarden frontman/Hiphop vertegenwoordiger PSL persoonlijk uit Capelle a/d ijssel & Rapper ConvexXx uit Deventer hebben de handen ineengeslagen en daaruit is de track ‘Ziel niet verkopen’ ontstaan. PSL Persoonlijk doet op dit moment een europese tour en dropte recent zijn Xperiment EP. ConvexXx bracht vorige maand met Rapper Siroc de video ‘Wakker worden’ en de Breakadawn EP uit. De titel ‘Ziel niet verkopen’ spreekt voor zich. Strakke rijmschema’s op een dope hiphop-beat, beluister/download hem snel.

Download: ConvexXx ft. PSL Persoonlijk – Ziel Niet Verkopen

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda