Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 M.O. & Brakko – Kokosnoot | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

M.O. & Brakko – Kokosnoot

15 oktober 2013 om 21:37 Nederland, Track Nederland Geen reacties

kokosnoot-coverHet is een lange tijd stil geweest rond het duo M.O & Brakko, maar vanaf vandaag is dan eindelijk iets nieuws te horen. De nieuwe track ‘Kokosnoot’ zal tevens de laatste track van het duo in deze samenstelling. De track is afkomstig van een compilatie LP die in het voorjaar van 2014 wordt uitgebracht door Ravennest, een collectief bestaande uit bestaande uit producers-trio Raven Bros, artiest Serrio en hiphop-duo Free Quincy. Check de track hieronder!

 

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda