Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 J.A.E. – Tranquilo ft. Pper | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

J.A.E. – Tranquilo ft. Pper

16 oktober 2013 om 20:43 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Na ‘Slacker‘ en ‘Onvoorwaardelijk‘ brengt J.A.E. vandaag de derde track in week tijd uit. Netals de vorige twee nummers is Tranquilo afkomstig van zijn ‘NomoreSlackin Tape’, dat vanaf volgende week maandag exclusief te downloaden is op Radio Zuid. Op de Tranquilo wordt de Utrechtse rapper bijgestaan door zijn stadgenoot Pper. Download de track “Tranquilo” hieronder!

Download: J.A.E. – Tranquilo ft. Pper

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda