Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Lichtschrijvers – STOP DE GAS | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Lichtschrijvers – STOP DE GAS

18 oktober 2013 om 14:20 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

De Lichtschrijvers, een Vlaams hiphopcollectief dat bewustmakende muziek maakt, hebben vorige week hun eerste videoclip uitgebracht, genaamd ‘Stop de GAS‘. Met die clip willen ze de mensen erop attent maken dat de absurditeit van sommige GAS-boetes en de willekeur waarmee ze bedeeld worden, soms de grenzen van het aanvaardbare overschrijden.
De beelden en montage zijn van de hand van Victoria Deluxe. Hiphopstraatgebeuren en TegenGAS hebben figuranten voorzien en zo hun steentje bijgedragen aan het tot stand komen van de clip.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda