Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rad van Fortuin van Amier Papier: de expo | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rad van Fortuin van Amier Papier: de expo

21 oktober 2013 om 19:14 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Rad van Fortuin expoOp 2 november 2013 organiseren Hard Voor Weinig en HV139 tijdens Museumnacht in Amsterdam een kunstexpositie geïnspireerd op het nieuwe album “Rad van Fortuin” van Amier Papier.

In aanloop naar de release van het nieuwe album “Rad van Fortuin” van hiphopartiest Amier Papier organiseert muziekplatform Hard Voor Weinig in samenwerking met productiehuis HV139 een kunstexpositie als onderdeel van Museumnacht in Amsterdam. Tien professionele kunstenaars zijn door de muziek van het nieuwe album geïnspireerd om een kunstwerk te maken. Tijdens de expositie is er exclusief muziek van het aankomende album te beluisteren en zijn de bijbehorende kunstwerken te bekijken.

De expositie “Rad van Fortuin” wordt op 2 november vanaf 19.00 uur tot 02.00 uur gepresenteerd bij Heesterveld Creative Community, een creatieve broedplaats in Amsterdam Zuidoost. Een bijzondere locatie, aangezien er voor het eerst een locatie in stadsdeel Zuidoost onderdeel uitmaakt van de programmering van Museumnacht. Vanaf Museumplein in het centrum van Amsterdam rijden er om het half uur speciale pendelbussen heen en weer naar Heesterveld Creative Community. Ook per metro is de locatie goed bereikbaar, Heesterveld ligt direct naast metrostation Bullewijk.

Kunstexpositie “Rad van Fortuin” is mede mogelijk gemaakt door Heesterveld Creative Community, Ymere en het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Kaartverkoop gaat centraal via Museumnacht en tickets zijn voor 17,95 verkrijgbaar via www.n8.nl.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda