Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Ntan & BlabberMouf – Start From Skratch | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Ntan & BlabberMouf – Start From Skratch

23 oktober 2013 om 22:17 Nederland, Track Nederland Geen reacties

artworks-000060781038-diezyu-t500x500 (1)Vandaag brengen VerZetters Ntan en BlabberMouf de titeltrack ‘Start From Skratch’ van de gelijknamige EP uit. De vinyl zal op 22 november van dit jaar uitkomen, maar de voorverkoop van de plaat is gisteren van start gegaan. Beluister de titeltrack ‘Start From Skratch’ alvast hieronder en pre-order het album via deze link.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda