Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 SEBA – Wacht Op Mij | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

SEBA – Wacht Op Mij

23 oktober 2013 om 22:15 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

“Wacht op Mij” is de eerste single van SEBA zijn aankomende solo project. Daarnaast is de Hoge Noorden mc samen met Karma (SG-records) ook druk bezig met het afwerken van hun gezamenlijk album. Beide albums staan gepland voor 2014 en zullen verschijnen via SG Records

SEBA – Wacht op mij
Produced by Penny
Cuts by DJ2EZ
Video door KijkenMag

Delen

Gerelateerde Posts

Laat Een Reactie Na