Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dyna Dee – Straffe Toebak EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dyna Dee – Straffe Toebak EP

29 oktober 2013 om 21:24 EP Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Dyna Dee – Straffe Toebak EP

Dyna Dee vuurt zijn debuut ep ‘Straffe Toebak’ af op de Vlaamse hiphopscene. Deze bevat samenwerkingen met Tom Kestens (Das Pop/Lalalover) en oude gekenden in het genre zoals Castro & Mellow P.

De plaat laat je in de ziel kijken van de jongeman. Hij schuwt het niet zijn verleden en gevoelens te benoemen. Thema’s zoals eenzaamheid, zelfmoord, radeloosheid, verlies tot zelfs zwarte magie passeren allemaal de revue. Herkenbare emoties in deze jachtige samenleving.

De volwassen raps, harde beats en scratches klinken rechttoerechtaan en vormen een samenhangend geheel. Straffe Toebak dus.

De ep bevat 10 nummers en is te beluisteren op Spotify, beschikbaar op Itunes en voorlopig gratis te downloaden op Bandcamp.

Eerder deze maand gooide hij de videoclip van de single ‘Rode Draad’ online. Deze werd in het Vlaamse hiphopmilieu warm onthaald en goed bekeken.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda