Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Phatmark Cypher Time invites: Powa Hed, Den Dzjiesus & Batteraaf (Ep. 08) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Phatmark Cypher Time invites: Powa Hed, Den Dzjiesus & Batteraaf (Ep. 08)

31 oktober 2013 om 13:47 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

België barst van talent! In het verlengde van ons zomer seizoen nodigt Phatmark Cypher Time iedere maand een Crew uit om met ons te cypheren en hun plannen voor de toekomst te vertellen. (Expect a new episode every last sunday of the month)

It’s Cypher Time met Powa Hed, Den Dzjiesus & Batteraaf

Powa Hed: www.facebook.com/power-en-de-Mauz
Den Djiesus: https://soundcloud.com/dzjiesus
Batteraaf: www.batteraaf.be

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda