Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Tracklist nieuw album “Freddy & Bundy” Bekend | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Tracklist nieuw album “Freddy & Bundy” Bekend

31 oktober 2013 om 22:02 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Crooks-Hef-Freddy-Bundy-artworkOp 8 november presenteren de broers Crooks & Hef het album ‘Freddy & Bundy’. Vanaf vandaag staat de tracklist online en is het mogelijk om via iTunes een pre-order te plaatsen. Bekijk de tracklist hieronder en laat in de comments weten wat je verwachtingen zijn van de plaat.

Tracklist:

01. Begraaf Me Als Een G
02. HVT
03. Bijna
04. Wanneer Het Goed Gaat
05. Puf (feat. Adje)
06. Draai Een Jerry
07. Jerry Pauze (Skit)
08. Dikke Dikke
09. Controle
10. Money (Skit)
11. Denk Dat Ik Rijk Word
12. Tot Laat
13. Huiswerk (feat. Adje)
14. Vier (feat. Safi & Spreej)
15. Outro

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda