Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Free Quincy – Love | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Free Quincy – Love

1 november 2013 om 21:49 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Ravennest_FQ_Love_cov (1)Het is een lange tijd stil geweest rondom hiphop-duo Free Quincy, maar vanaf vandaag is er dan eindelijk weer iets nieuws te horen. In samenwerking met het producers-trio Ravennest brengen zij vandaag de nieuwe track ‘Love’ uit. ‘Love’ is na‘Kokosnoot’ het tweede nummer van de compilatie LP van het Ravennest, die in het voorjaar van 2014 uit zal komen. Check de track “Love” hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda