Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Adje ft. Hef, Mocro Maniac & Crooks – Gangsta | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Adje ft. Hef, Mocro Maniac & Crooks – Gangsta

1 november 2013 om 20:53 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Afgelopen vrijdag bracht Sloddervos Adje zijn langverwachte debuutalbum “Vossig” uit, deze is via iTunes of Bol.com te bestellen. Na ‘Nikszeggings‘ brengt hij vandaag de tweede video van het album uit genaamd ‘Gangsta’. Op de track wordt hij bijgestaan door Mocro Maniac en zijn broertjes Hef en Crooks. De productie is geleverd door Reverse, die overigens alle beats voor het album heeft geleverd. Check de videoclip hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda