Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Samoerai – Muzikale Renaissance | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Samoerai – Muzikale Renaissance

3 november 2013 om 14:13 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Samoerai dropte vandaag een nieuwe video online van de track “Muzikale Renaissance”. De track is afkomstig van een gratis mixtape die hij binnenkort zal droppen. De beat komt uit handen van Vinyltwist, de video is gecreëerd door Samoerai en is geschoten door Nele Carpentier. Artwork komt uit vanden van Stoney.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda