Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Een Grootse Dag in Nederlandse HipHop | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Een Grootse Dag in Nederlandse HipHop

4 november 2013 om 18:49 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

De Amsterdammer Lentini nam de afgelopen zomer het initiatief om een uniek moment in de hiphop geschiedenis in een Nederlands jasje te steken: Een Grootse dag, een foto van de complete scene. Hij nam de moeilijke taak op zich om 170 rappers op dezelfde dag op een locatie te krijgen voor deze grootse dag. In de bovenstaande video zie je een verslag van de dag en vertellen naast Lentini onder andere Def Rhymz, Hef, Rotjoch, Spacekees, Murth Mossel, Negativ en Big2 wat zij van het initiatief vinden. Het resultaat, een levensgrote foto van 1,70m X 1,25m is te bezichtigen in het stadsarchief Amsterdam. Liefhebbers kunnen een poster van Een Grootse dag bestellen op de website.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda