Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Crooks & Hef – Freddy & Bundy (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Crooks & Hef – Freddy & Bundy (Album)

8 november 2013 om 18:44 Album Nederland, Nederland Geen reacties
Crooks & Hef – Freddy & Bundy (Album)

Vanaf vandaag is het album “Freddy & Bundy” van Hef en Crooks dan eindelijk verkrijgbaar via iTunes. De plaat bevat producties van onder andere SoundSeduction, Ramiks, City Lights en Bencho die eerder deelnam aan de “Replay-remix-contest” van Hef en verses van Adje, Safi en Spreej. Het album is nu hieronder te beluisteren en te downloaden via iTunes.

Delen

Laat Een Reactie Na