Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Crooks & Hef – Freddy & Bundy (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Crooks & Hef – Freddy & Bundy (Album)

8 november 2013 om 18:44 Album Nederland, Nederland Geen reacties
Crooks & Hef – Freddy & Bundy (Album)

Vanaf vandaag is het album “Freddy & Bundy” van Hef en Crooks dan eindelijk verkrijgbaar via iTunes. De plaat bevat producties van onder andere SoundSeduction, Ramiks, City Lights en Bencho die eerder deelnam aan de “Replay-remix-contest” van Hef en verses van Adje, Safi en Spreej. Het album is nu hieronder te beluisteren en te downloaden via iTunes.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook