Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Persoonlijk (PSL) – Confronted By None | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Persoonlijk (PSL) – Confronted By None

8 november 2013 om 19:25 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Persoonlijk (PSL) is op dit moment aan het  touren door Europa ter promotie van zijn laatste EP “The Xperiment” en worden er shows gedaan in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië en België. Zelfs tijdens de tour kan PSL niet stil zitten en werkt hij aan zijn nieuw “BoomBap4Life” EP samen met producer Da LandLord die zich met dit project aansluit bij het label Eastgarden Music. Voordat de Europa tour begon was Persoonlijk nog even in Tunesië (Noord-Afrika) voor wat rust en kon het niet laten om daar een videoclip te schieten voor de eerste single “Confronted by None”. De edit komt uit de handen Berry Oost die ook dit jaar nog met PSL een gezamelijke EP zal uitbrengen. Op 15 November staat PSL weer in Zwitserland en is hij support act voor Bootcamp Click Legendes Smiff-n-Wessun en Sean Price en Dead Prez.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda